Dubinsko čišćenje

Dali znate na čemu spavate i odmarate? Možda ne znate, čitajte dalje!

Retko srećemo ljude koji kažu da trebaju čišćenje dušeka, sve do onog trenutka kad vam se dogodi neka nezgoda na njemu. Npr. kad se dete upiški. Vi pokušate to obrisati, ali mrlja se i dalje vidi a što je još gore sve to ode u dubinu dušeka i svakim satom ima sve jači miris. Kako dušek ima osetljivi materijal ne preporučujemo da ga četkate i perete čudnim sredstvima.
Mi imamo profi mašine i eko prašak kojim ćemo očisti celi dušek, mrlju i punjenje dušeka na dubini o 25 cm.

Iako dušek smatramo najčišćim nameštajem u našoj kući verujte da se svako začudi šta se iz njega izvuče nakon godinu dana korištenja. Mrlje od mokraće se mogu uspešno očisti najkasnije nakon pet dana. Ako ujutro odradimo čišćenje dušek već uveče ćete spavati na njemu. Postupak je potpuno ekološki prihvatljiv pa nema bojazni za zdravlje. Cijeli postupak se radi u vašem domu.
U slučaju hitne situacije dolazimo isti dan.

Svakako ćete biti zadovoljni našim dubinskim čišćenjem.

Zašto su naši klijenti zadovoljni?

Koristimo   najnovijie profesionalne Karcher mašine. Usko smo specijalizovani za tu vrstu posla uz stalnu edukaciju. Koristimo isključivo antibakterijski prašak (Karcher) koji ne izaziva alergijske reakcije kod ljudi i kućnih ljubimaca, a naravno ni kod trudnica niti   dece. Poslu pristupamo ozbiljno, poštujemo dogovore i izuzetno smo tačni.