Dubinsko čišćenje

Dubinsko čišćenje kolica za bebe

Dubinsko čišćenje opreme za bebe, kolica, autosedišta, stolice za hranjenje, krevetići i još mnogo toga. Želimo da pomognemo da obezbedimo čist i zdrav prostor koji vaše dete zauzima svakodnevno.

Koliko god da volimo svoju decu, ona se svakodnevno zaprljaju i obično šire svoju prljavštinu na sve oko sebe. To znači oko kuće, kola i naravno kolica. Kolica se mogu veoma lako zaprljati, a ako nemate vremena da ih sami očistite ili želite da prodate svoja kolica, dubinsko čišćenje Joca može da ih očisti umesto vas i da zablistaju kao da su ponovo nova.

Čistimo i dezinfikujemo ono što ne vidite!

Čistimo pomoću procesa pare koji proizvodi idealnu kombinaciju vlage i toplote potrebne za sterilizaciju i čišćenje. Naša visokokvalitetna oprema za čišćenje parom dezodorira i dezinficira ubijajući bakterije, buđ, spore i grinje. Molekuli pare su toliko vrući da ne samo da mogu da izvuku patogene poput E.Coli i Salmonele iz površinskih pora, već i da ih ubiju. Dospe do organskih materijala duboko u površinu. Mrtvi organizmi, čak i u najdubljim porama, mogu se zatim izvući pomoću snažnog vakuuma, efikasno ograničavajući dalji rast mikroba.

Uklanjamo prljavštinu i činimo ih bezbednim za vaše mališane

Pogledajte našu galeriju sa slikama pre i posle. Pogledajte razliku i kako vaša oprema za bebe može ponovo da izgleda sjajno čista i što je najvažnije bez mikroba!