Dubinsko čišćenje

Dubinsko pranje tepiha, čist, mirisan i mekan tepih je must have svakog domaćinstva!

Uz našu stalnu ponudu, kao i redovne akcije i popuste na dubinsko pranje tepiha, Vaš stan će uvek blistati. Za najbolje rezultate koje garantuju naši standardi kvaliteta koristimo prirodne deterdžente kako bi se svako čišćenje tepiha završilo uspešno. Pouzdani smo partneri i za održavanje apartmana: nudimo uslugu čišćenja kompletne opreme za spavaće sobe, s posebnim naglaskom na zaštitu materijala i upotrebu prirodnih sredstava koji neće iziritirati ni najosjetljiviju kožu.

Dubinsko pranje tepiha je dubinski proces čišćenja kojim se iz materijala potpuno otklanjaju mirisi, prljavština, prašina, grinje i nastale mrlje od raznih vanjskih faktora kao što su hrana, piće, kućni ljubimci i mrlje od plastelina, peska i sličnih dečijih igračaka.

Dubinsko čišćenje koristi se i za otklanjanje fleka sa tapeciranog nameštaja. Dubinsko čišćenje se koristi za čišćenje stolica, fotelja, kauča, ugaonih garnitura, tepiha i svih drugih tapeciranih površina.

Naša usluga čišćenja tepiha koristi  metod čišćenja toplom vodom. Ovo se često naziva „čišćenje tepiha parom“, iako mi zapravo ne koristimo paru za čišćenje. Ova metoda čišćenja nam omogućava da bezbedno uklonimo prljavštinu, fleke i mirise, bez ostavljanja ostataka. Dakle, kada vam je potrebno profesionalno čišćenje tepiha, kontaktirajte nas, čistač tepiha u vašoj blizini.

Da li ste znali da vaši tepisi pomažu u filtriranju vazduha u vašem domu? Vlakna tepiha zadržavaju prljavštinu i alergene, što ih sprečava da cirkulišu u vazduhu koji udišete.

Ali bez redovnog dubinskog čišćenja, prljavi tepisi će postati puni i neće moći da zarobe dodatnu prljavštinu i prljavštinu.

Sa našim procesom ekstrakcije vrućim gaziranjem (HCE), možemo duboko očistiti vaše tepihe. Ovo poboljšava kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru i pruža zdraviji dom.

Naš inovativni proces čišćenja koristi oko 80% manje vode od tradicionalnog čišćenja parom. To znači brže vreme sušenja i manji rizik od rasta buđi ili buđi zbog mokrih tepiha.

Kupovina sopstvenog sredstva za čišćenje tepiha zahteva veće troškove unapred, ali će se na kraju isplatiti ako čistite svoje tepihe i prostirke nekoliko puta godišnje. Postoji mnogo vrsta sredstava za čišćenje tepiha koje možete izabrati kada kupite sopstvenu, dok iznajmljivanje ograničava vaš izbor na ono što prodavnica nudi. Ako imate kućne ljubimce ili decu ili se često suočavate sa tvrdoglavim, teškim mrljama, posedovanje sopstvenog sredstva za čišćenje tepiha omogućava vam da očistite tepih kada vam odgovara.