Dubinsko čišćenje

Dubinsko ciscenje tapaciranog namestaja

Tapacirung može zarobiti prljavštinu, alergene i zaprljanja koja troše vlakna i zatamnjuju izgled.
Uz čišćenje tapacirunga  vaš nameštaj će biti oživljen i obnovljen za čistiji, poboljšani izgled.

Pregledamo presvlake na vrstu vlakana, fizičke nedostatke, postojanost boje i mrlje. Nakon toga koristimo sredstva za čišćenje prilagođena tkanini koja bezbedno uklanjaju maksimum prljavštine.

Ako vam je potrebno čišćenje presvlaka za vaše presvlake, sofe, otomane i druge komade nameštaja, tu smo za vas. Bez obzira da li imate tkanine poput kože ili mikrovlakana, imamo stručne tehničare i opremu da posao obavimo kako treba. Zakažite 24/7  telefonom .

Naši čistači tapacirunga će odvojiti vreme za vaš nameštaj. Nakon pregleda vaše presvlake, oni će odrediti najbolju metodu čišćenja nameštaja kako bi bezbedno postigli željene rezultate.

Uklanjamo prljavštinu, fleke i alergene sa presvlake, koristeći najsavremenija sredstva za čišćenje koji ne ostavljaju tragove.

U zavisnosti od vrste tkanine, nakon parnog čišćenja tapacirunga, vaš nameštaj će biti suv u roku od 2 do 6 sati.

Naša usluga čišćenja tapacirunga počinje tako što  temeljno pregledamo vaše presvlake. Pregledamo vrstu tkanine, boju i starost nameštaja kako bi odredili najbolji pristup.
Zatim tretiramo sve delove na vašim kaučima, stolicama, dušecima ili drugim tapaciranim predmetima koji izgledaju kao da im treba dodatna pažnja.
Nakon tretmana tačke, počinje dubinsko čišćenje. Naša mašina za čišćenje presvlake ubrizgava toplu vodu i naš rastvor za čišćenje u nameštaj kako bi oslobodila prljavštinu duboko unutar presvlake.
Zatim izvlači vodu da ukloni prljavštinu.
Na kraju ćemo sa vama pregledati vaše presvlake kako bismo bili sigurni da ste zadovoljni svojim čistim presvlakama.
Vaše presvlake će se osušiti za nekoliko sati.