O NAMA

Dubinsko Čišćenje JOCA servis je orijentisan na pružanje usluga na teritoriji Beograda, Panceva i okoline. Dolazimo na adresu klijenata po pozivu. Koristimo najbolje ekološko-biorazgradiva sredstva za dubinska pranja koja su bezbedna za decu i kućne ljubimce. Uvereni smo da profesionalnim odnosom u pružanju usluga čišćenja tepiha, sofa, pranja vozila ili bilo koje druge usluge čišćenje našim klijentima obezbedjujemo kvalitetan servis.

Profesionalni uređaji i antialergijska sredstva

Usluge vršimo profesionalnim uređajima, koristeći kvalitetna i antialergijska sredstva, koja uz pomoć vrlo snažnih ekstrakcija dopire i do 10 cm ispod površine svih vrsta materijala i na taj način temeljno uklanja prašinu, grinje i bakterije iz vašeg nameštaja, automobila ili tepiha. Ovakvim pranjem se takođe uklanjaju i druge prljavštine poput tvrdokornih mrlja, vlage iz nameštaja, dlaka kućnih ljubimaca i ostali neugodni mirisi.

Najbolja usluga

Kvalitetna usluga, profesionalizam, tačnost, naporan rad i ljubaznost doprinose ispunjenju tog cilja. Potpuno smo posvećeni onome što radimo i trudimo se da svojim klijentima pružimo najbolju moguću uslugu.