Dubinsko čišćenje

Poboljšajte izgled, produžite životni vek svog kancelarijskog nameštaja

Za većinu kancelarijskih radnika veći deo radne nedelje provodi sedeći za istim stolom i na istoj stolici. Dok mnogi od nas redovno pospremaju i čiste svoje stolove, to se često ne može reći za naše kancelarijske stolice. Sa toliko radnika koji svakodnevno jedu i piju za svojim stolovima, nesreće i prolivanje kafe, čaja i hrane će se sigurno dogoditi.

Imajući to na umu, kako svoju stolicu čuvati od mirisa i mrlja? Kancelarijske stolice dolaze u različitim stilovima i, što je još važnije iz perspektive čišćenja, materijala, od kojih svaki treba da se tretira drugačije kako bi se izbeglo izazivanje oštećenja ili pogoršanje fleka.

Visoko obučeni profesionalci za komercijalno čišćenje efikasno uklanjaju prašinu i nagomilanu prljavštinu sa presvlaka, ploča od tkanina i nameštaja u kancelarijama i objektima svih vrsta i veličina. Takođe smo u mogućnosti da uklonimo većinu .

Stolice, sofe, paravani i drugi kancelarijski nameštaj se čiste na licu mesta i obično su spremni za upotrebu sledećeg poslovnog jutra.

DUBINSKO ČIŠĆENJE JOCA pruža usluge u Beogradu i Pančevu, da kreira prilagođeni profesionalni plan čišćenja presvlaka i kancelarijskog nameštaja koji će odgovarati vašim posebnim zahtevima i budžetu.