Dubinsko čišćenje

Priuštite svom starom nameštaju izgled i sjaj novog namještaja!

Čišćenje nameštaja i dubinskog pranja (stolica, fotelja, dvoseda ili troseda) je postupak koji temeljno odstranjuje dubinsku prašinu, prljavštinu, grinje i ostalu nečištoću iz nameštaja ili tepiha.

Čišćenje nameštaja / dubinsko pranje nameštaja je usluga koja se obavlja uz pomoću najnovijim profesionalnim Karcher mašinama ri tom koristeći kvalitetan antibakterijski prašak (Karcher) koji ne izaziva alergijske reakcije kod ljudi i kućnih ljubimaca. Nameštaj i drugi predmeti očišćeni na ovaj način ostaju vlažni par sati nakon čišćenja.
Usluga koja se izvodi u Vašem domu.

SAVETI ZA ODRŽAVANJE NAMJEŠTAJA:

Održavanje i čišćenje sedećih garnitura (tapaciranih)

Opšte je poznato da ćete trosed održavati tako što ćete povremeno usisati celu njegovu površinu, ali pripazite na jačinu usisne snage kako ne biste uništili materijal. Nadalje, ukoliko bilo ko od vaših ukućana zamasti trosed tada je najbolje mrlju posuti sa skrobnim brašnom kako bi upilo masnoću sa troseda. Nakon nekog vremena lagano iščetkajte i mrlja bi trebala nestati. Održavanje i čišćenje sedećih garnitura (kožnih)

Koža kao materijal je izuzetno zahvalna iz razloga što je njezin vek trajanja dugogodišnji, a kvalitet nameštaja koja je presvučena kožom je neupitna. Kako bi vaša sedeća garnitura izgledala uvek lijepo tad  se pridržavajte sedećih pravila za održavanje i čišćenje: kožu koja se može prati čistite sa otopinom sapuna i adekvatnom krpom, tamnu kožu premažite ricinusovim uljem, a svetlu vazelinom. Ukoliko vam se koža na garnituri izliže premažite je sa smesom lanenog ulja i belanceta.

Bilo da ste ljubitelj tapeciranih ili kožnih sedećih garnitura održavajte ih na prikladan način kako se ne bi uništile pre vremena. Nemojte ni u kojem slučaju koristiti agresivna sredstva za čišćenje. Ovi saveti bi vam trebali olakšati čišćenje vaših garnitura.